Despre noi

Cand aveti nevoie de profesionisti

Echipa noastra este formata din avocati cu experienta de peste 12 ani in dreptul civil, drept comercial, dreptul familiei si dreptul muncii.

Avocat Luminita Ghita

Avocat Luminita Ghita a devenit membra a Baroului Bucuresti din anul 2004 iar in anul 2005 a devenit membru definitiv, cu drept de a pune concluzii la toate instantele de judecata, inclusiv la I.C.C.J .
In calitate de traducator/interpret autorizat pentru limba italiana, asigura asistenta si reprezentare juridica cetatenilor italieni si societatilor comerciale in limba italiana.

Avocat Luca Oana - Raluca

Avocat Luca Oana- Raluca a devenit membra a Baroului Bucuresti din anul 2006 iar in anul 2008 a devenit membru definitiv cu drept de a pune concluzii la toate instantele de judecata, inclusiv la ICCJ .
Incepand cu anul 2013, isi desfasoara activitatea profesionala in special in materia dreptului civil si comercial si ca mediator, fiind autorizat de Consiliul de Mediere.

In cei 12 ani de la infiintare, echipa noastra s-a adresat in special societatilor comerciale mici si mijlocii dar si persoanelor fizice, oferind servicii de reprezentare in probleme legate de drept comercial, drept civil, drept administrativ, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurarilor sociale.

IGNORANTIA IURIS NOCET

`` NECUNOAȘTEREA LEGII ESTE VĂTĂMĂTOARE ``